youtube converter

YouTube Converter

YouTube converter

Hieronder kun je onze YouTube converter vinden. Vul de URL in die je wilt downloaden, kies de gewenste kwaliteit en klik op download.

YouTube Converter snelheidinternet.nl

YouTube Converter

YouTube staat al jaren in de top 3 van de meest bezochte websites. Dagelijks worden er meer dan 300.000 nieuwe video’s geplaatst! Ben jij op zoek naar dat ene liedje? Heel veel kans dat je het dus op YouTube wel kunt vinden. Maar als je echt gek bent op een nummer of een filmpje hebt gevonden dat je dadelijk verder wil kijken, dan kan het heel handig zijn om het lokaal op te slaan. Gebruik hiervoor de YouTube converter: zo heb je moeiteloos en veilig al je lievelingsfilmpjes op jouw eigen apparaat! De YouTube converter is ongelooflijk makkelijk in gebruik. Aangezien je helemaal niets hoeft te installeren om met de YouTube converter aan de slag te gaan, is het ook nog eens super snel. Het enige dat je moet doen is deze stappen volgen: Kopieer bij YouTube de link van het filmpje. Plak de URL in het invulveld van de YouTube converter. Kies de gewenste kwaliteit. Klik op ‘Download’.

youtube converter
YouTube Converter snelheidinternet.nl

Browser

U hoeft geen programma te downloaden om gebruik te maken van onze tools

YouTube Converter snelheidinternet.nl

Snelheid

Met onze razendsnelle server & CDN begint het downloaden van je video binnen enkele secondes

YouTube Converter snelheidinternet.nl

Gratis

Onze tools zijn gratis te gebruiken vanaf uw browser, u hoeft niks te downloaden

YouTube Converter snelheidinternet.nl

Veilig

Met een beveiligde SSL verbinding en cyber bescherming bent u gegarandeerd veilig

Voor wie is de YouTube converter

Voor wie is de YouTube Converter Iedereen mag de Youtube converter gebruiken. Er zit echter wel een restrictie aan: de Youtube converter mag enkel voor privédoeleinden worden gebruikt. Waarom dit is? Als je voor privégebruik films of muziek download, dan compenseert de thuiskopieheffing auteurs en artiesten. Maar als je gedownloade bestanden voor commerciële doeleinden inzet, dan ligt dat anders. Je verdient dan namelijk geld met de werken van een ander en dat wordt beschermd door het auteursrecht.

Auteursrecht

Auteursrecht is een recht dat ontstaat zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Als iemand iets maakt – kunst, muziek, teksten,… – dan is dit meteen beschermd door auteursrecht. Het auteursrecht stelt dat er maar één iemand mag beslissen over wat er met een werk gebeurt: de auteur. Als jij een bestand download met de YouTube converter, mag je zelf hiernaar luisteren, maar dit niet delen met anderen, of in omloop brengen. Auteursrecht omzeilen kan niet, zelf als een auteur overlijdt blijft het bestaan. Het wordt dan doorgeschoven naar de erfgenamen. Het enige wat je kan doen, is toestemming vragen aan de maker. Maar dat is niet alleen lastig, het kan ook erg prijzig zijn.

Waarom snelheidinternet.nl

Als je jouw YouTube filmpjes download, dan wil je dat dit op een makkelijke, veilige en snelle manier kan. Dat biedt de YouTube converter van Snelheidinternet.nl. Bij ons moet je niets installeren en mag je zo vaak als je wil de YouTube converter gebruiken. Volledig gratis. Je moet ook niet bang zijn voor virussen. Verder krijg je bij onze YouTube converter niet te maken met allerlei lastige pop-up reclames, die je naar bedenkelijke websites sturen.

Audiobiblitoheek

Een goede optie voor gratis muziek, is de Audiobibliotheek van YouTube. In deze bibliotheek kan je gratis muziek en geluidseffecten vinden. Je kan hier ook meteen zien of je deze eveneens in jouw commerciële video’s mag gebruiken. Let wel op! Er is ook hier muziek bij waar je wel voor dient te betalen en bij andere is het vereist dat je de oorspronkelijke artiest in de beschrijving van je video vermeld.

Toestemming

Je kan er natuurlijk voor kiezen om rechtstreeks bij de maker toestemming te vragen. Bij grote artiesten zou dat echter erg moeilijk kunnen worden. Bovendien zal de auteur wellicht om een (fikse) vergoeding vragen. Het is daarom veel makkelijker om meteen te kiezen voor muziek die je zo mag gebruiken. Houd er wel rekening mee dat er voorwaarden aan verbonden kunnen zijn. Zo wordt commercieel gebruik vaak uitgesloten of zitten daar wel kosten aan vast.

YouTube downloader

Elke minuut wordt er voor meer dan 100 uur aan video’s op YouTube gezet. Het is dan ook veruit het meest populaire platform voor het bekijken en uploaden van filmpjes. Rondkijken op YouTube is natuurlijk erg leuk, maar er zijn momenten dat je niet online kan, of niet voldoende snel internet hebt. Op zo’n moment zou je willen dat je deze filmpjes lokaal had staan, zodat je ze altijd kan bekijken. Met de YouTube Downloader is dat geen enkel probleem meer! De YouTube Downloader werkt erg makkelijk. Je hoef niets te installeren en kan altijd meteen beginnen met downloaden. De YouTube Downloader werkt met slechts enkele simpele stappen: Kies bij YouTube het filmpje naar keuze. Kopieer de link. Plak de link in het venster en klik op de groene pijl. Kies de gewenste kwaliteit en klik op ‘download mp4’. Kies de gewenste plek op je harde schijf.

YouTube converter informatie

Onze YouTube converter is bij uitstek geschikt voor iedereen die filmpjes van YouTube wilt download of converteren naar mp3. Wij maken het online voor iedereen mogelijk om dit binnen een paar tellen uit te kunnen voeren. Wij hechten als bedrijf zijnde belang aan de privacy en betrouwbaarheid van de YouTube converter. 

Wij hebben om bovenstaande redenen het mogelijk gemaakt om de YouTube converter op onze website te gebruiken. In tegenstelling tot andere YouTube converters waar je eerst een programma moet downloaden alvorens de YouTube converter kan worden ingezet.

Onze YouTube converter werkt met een hoge betrouwbaarheid. 99% van de video’s op YouTube kunnen worden verwerkt door onze YT converter. Ben je benieuwd naar de kwaliteit van de video’s? Dit kun je eigenhandig invoeren!

Onze YouTube converter is door een Amerikaanse developer ontwikkeld. Wij gebruiken deze YouTube converter met name doordat het enorm eenvoudig te gebruiken is. Iedereen kan de YT converter gebruiken waardoor deze toegankelijk is voor het grote publiek.

Kom je ergens niet uit of werkt de YT converter niet naar behoren met jouw URL? Schroom niet om contact met ons op te nemen!

 

YouTube naar mp3, waarom?

De YouTube naar mp3 converter is voor veel personen erg interessant om te gebruiken. Wij hebben deze als bedrijf zijnde op onze website staan om deze mensen te kunnen bedienen. Waarom is het voor mensen interessant, zo een YouTube naar mp3 converter?

Iedereen in de wereld kent onder andere YouTube wel. YouTube is één van de grootste zoekmachines ter wereld gespecialiseerd in het plaatsen van video’s. Wanneer je op YouTube zit kan het zo zijn dat je een hele leuke (muziek)video ziet. Wat kun je dan doen?

Om deze reden hebben wij de YouTube converter op onze website geplaatst. Onze YouTube converter heeft als grote voordeel dat deze online te gebruiken is. Je hoeft geen moeilijke programma’s te downloaden die ingewikkeld te gebruiken zijn. Het enige wat je hoeft te doen is de URL in te voeren en daarbij de gewenste kwaliteit aan te geven.

Wanneer je de URL hebt ingevoerd in het balkje staan er verschillende mogelijkheden voor kwaliteit. Je kunt de kwaliteit naar wens uitkiezen in onze YouTube converter. Wanneer je dit hebt gedaan is het mogelijk om de video direct te downloaden. Wanneer je klaar bent met de YT naar mp3 converter is het mogelijk om de video’s offline te bekijken. Deze video’s worden lokaal opgeslagen waardoor je ze kunt bekijken wanneer je zelf wilt.

Veelgestelde vragen over onze YouTube Converter (FAQ)


Wat is een YouTube converter?

Het komt weleens voor dat je op YouTube video's tegenkomt die je lokaal op wilt slaan. Een YouTube converter maakt het mogelijk om deze video's lokaal op te slaan. Een goede YouTube converter is eenvoudig in gebruik en in de meeste gevallen webbased. Dit zorgt ervoor dat je geen zware programma's hoeft te downloaden om de YouTube converter te gebruiken.

   

Hoe werkt een YouTube converter?

Het is van belang dat een YouTube converter eenvoudig in gebruik is. Onze YouTube converter kun je in zijn geheel op onze website gebruiken en eenvoudig de video's converten waarin je geïnteresseerd bent. Kopieer de URL van de video die je wilt converten en plak deze in onze YouTube converter. Bepaal hierna de gewenste kwaliteit en klik dan op "download".


Wat is de beste YouTube converter?

Er zijn een aantal bekende YouTube converters aanwezig op het internet. Wij streven er constant naar om de beste YouTube converter aan te bieden. We houden onze YouTube converter up-to-date om jou de beste ervaring te kunnen geven. Belangrijk voor ons is de betrouwbaarheid, veiligheid en snelheid van de YouTube converter.


Wanneer is een YouTube converter veilig?

De veiligste YouTube converters zijn in de meeste gevallen webbased. Een voordeel hiervan is dat het niet meer nodig is om een programma te downloaden. De programma's die worden aangeboden kunnen gevaarlijke software bevatten. Wees altijd op je hoede bij het gebruiken van een YouTube converter die je eerst moet downloaden.

Snelheidinternet.nl

 

Gratis online tools
Onderdeel van Ralf van Veen.

KvK-nummer: 65839099
BTW-nummer: NL002316155B75
Email: ralf@ralfvanveen.com

 

© 2019 Snelheidinternet.nl

 

Vergelijken