MP3 Converter snelheidinternet.nl
MP3 Converter snelheidinternet.nl

MP3 Converter

Mp3 is een gecomprimeerd digitaal audiobestand. Een mp3 converter maakt bestanden 10 tot 15 keer kleiner dan het originele bestand. Bestanden worden zoveel verkleind met een mp3 converter, omdat geluiden die een mens toch niet goed kan waarnemen eruit worden gefilterd. Een andere manier van compressie, is om geluiden die zowel langs het rechter- als het linker kanaal binnenkomen slechts eenmaal op te slaan. Dit noemt men ‘joint stereo’. Omdat je niets hoeft te installeren, werkt de mp3 converter niet alleen super makkelijk, het is ook erg snel. Er zijn maar een paar simpele stappen nodig om jouw filmpje om te zetten naar mp3: Ga naar YouTube. Kies het filmpje dat jij wil omzetten naar mp3. Klik met je rechtermuisknop op het filmpje en kies ‘Video-URL kopiëren’ Plak de link in het venster. Klik hierna op de groene pijl. Als je boven ‘Download MP4’ hovert, kun je de gewenste kwaliteit aangeven. Klik hierna op ‘Download MP3’.

MP3 Converter snelheidinternet.nl
MP3 Converter snelheidinternet.nl

Browser

U hoeft geen programma te downloaden om gebruik te maken van onze tools

MP3 Converter snelheidinternet.nl

Snelheid

Met onze razendsnelle server & CDN begint het downloaden van je video binnen enkele secondes

MP3 Converter snelheidinternet.nl

Gratis

Onze tools zijn gratis te gebruiken vanaf uw browser, u hoeft niks te downloaden

MP3 Converter snelheidinternet.nl

Veilig

Met een beveiligde SSL verbinding en cyber bescherming van Imperva bent u gegarandeerd veilig

Virussen

Een ander belangrijk voordeel is de veiligheid. Als je een programma moet installeren, zou dit zomaar ongenodigde gasten (virussen) kunnen meebrengen. Ook websites die mp3 converters aanbieden zijn niet altijd even veilig en fijn in gebruik. Ze bieden je tussendoor vaak reclame aan. Niet alleen heel irritant, de reclames zijn vaak een link naar websites waar eveneens de nodige virussen te vinden zijn.

Onze MP3 converter

Er zijn twee grote voordelen aan de mp3 converter van Snelheidinternet.nl. Om te beginnen is hij erg prettig en makkelijk om te gebruiken. Je hoeft geen programma te installeren, maar kunt meteen aan de slag. Verder zitten er geen restricties aan, je mag zo vaak gebruikmaken van deze converter als dat je wil.

Auteursrecht

Als auteur zijn deze rechten erg belangrijk, ze beschermen namelijk jouw werk. Het auteursrecht bepaalt dat enkel de auteur mag beslissen wat er met zijn werk gebeurt. Heb jij met de mp3 converter een filmpje gedownload? Dan mag je dit niet multipliceren of verspreiden zonder dat je toestemming hebt van de betreffende auteur. Je moet helemaal niets doen om auteursrecht te bekomen, het ontstaat volledig vanzelf. Ook het overlijden van een auteur laat dit recht niet ophouden: erfgenamen krijgen hierna het auteursrecht van de werken.

Privedoeleinden

In Nederland mag je muziek en filmpjes downloaden áls het voor privédoeleinden is. In dat geval compenseert namelijk de thuiskopieheffing auteurs en artiesten hiervoor. Als je echter een mp3 ook commercieel wil gebruiken, dan heb je met auteursrechten te maken. Niet alleen zou het een moeilijke klus worden om toestemming te vragen aan de maker, het zou je ook veel kunnen kosten. Zeker bij iemand die grote bekendheid geniet. Om die reden kun je bij commercieel gebruik veel beter onmiddellijk de juiste muziek selecteren. Er zijn gelukkig plaatsen waar je hier makkelijk naar kunt zoeken. Zo staat de Audiobibliotheek van YouTube vol met gratis muziek en geluidseffecten. Bij alle bestanden staat vermeld of je ze ook commercieel mag gebruiken.

Snelheidinternet.nl

 

Gratis online tools
Onderdeel van Ralf van Veen.

KvK-nummer: 65839099
BTW-nummer: NL002316155B75
Email: ralf@ralfvanveen.com

 

© 2019 Snelheidinternet.nl

 

Vergelijken